Irina Osetskaya

news

12-03-2019

Schansker Lente 2019!

Schansker Lente 2019!

Schansker Lente is een revolutionair projekt, dat beeldende kunst en podiumkunst combineert. Als tentoonstelling en ten-toon-stelling hand-in-hand gaan, is er geen grens tussen tentoonstellingsruimte en concertzaal. 

De Schansker Lente vindt plaats in Bad Nieuweschans, in de oude remise, in De Graanrepubliek.

Vier weken lang, van 7 april tot 5 mei zullen schilder Jonathan Otten, schilder en beeldhouwer Jan-Willem Oliemans en glasblazer Johan de Vries hun werken presenteren. Rondom deze tentoonstelling organiseren wij een zeer gevarieerd programma. ARANEA, Bert Brandsma & zijn Crackerjacks, OSETSKII, Carolien Eijkelboom en Arthur Kruisinga spelen klassieke muziek en jazz, theater en literatuur.

 

De tentoonstelling is te zien iedere woensdag tot zondag.

Kaarten voor de voorstellingen kunt u reserveren via de e-mail: info@graanrepubliek.nl

12-03-2019

Piano festival en Piamore pianoconcours 2019!

Piano festival en Piamore pianoconcours 2019!

Dit jaar ben ik weer als gast docent uitgenodigd op het Piano Festival in Vrijdag (voormalig 'Stedelijke Muziekschool' in Groningen). In het paasweekend, twee dagen lang zal ik kamermuziek masterclasses geven.

Zaterdag 20 april zit ik in de jury van Piamore pianoconcours. Het zal zeker een druk weekend worden, maar ook super leuk, ik kijk er met plezier naar uit.

12-03-2019

Princes Christina Concours Noord

Princes Christina Concours Noord

In het eerste weekend van maart in Groningen heb ik gespeeld met 5 zeer getallenteerde musici tijdens  het Princes Christina Concours . Het was weer een groot muzikaal feest en een groot genot. De stukken waren prachtig en ook voor de piano erg uitdagend. Iedereen deed zijn best en dat werd gewaardeerd.

Yasminder (viool) en Julia (viool) kregen beide een eervolle vermelding en Nynke (klarinet) ging door naar de finale op zondag. Ze kreeg de 2e prijs in categorie 1 en mag volgend jaar solo optreden methet Frysk Jeugd Orkest. 

Iedereen gefeliciteerd!

 

12-03-2019

Benefietconcert voor India

Benefietconcert voor India

10 februari speelde ik met het Aranea Ensemble in Den Helder. Het is inmiddels een traditie geworden voor ons om één keer per jaar op te treden voor een goed doel. Deze keer waren dat de vrouwen in India. Trio van Percull, suite van Gerschwin en als verrassing bewerking van Schilderijen tentoonstelling van Moussorgsky. Mooi programma, veel publiek, een groot succes!

04-03-2019

Nieuwe huis!!!!!

Nieuwe huis!!!!!

 

 

Hello Bad Nieuweschans, hello our new nieuwe home!!!!!